Finques Arba | Gestió comunitats de propietaris
15041
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15041,page-child,parent-pageid-15028,qode-quick-links-1.0,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Gestió comunitats de propietaris

El coneixement de la professió ens permet, no només assessorar correctament sinó evitar qualsevol risc de multes a la comunitat de propietaris i optar a tot tipus de subvencions i finançaments.

Ens agrada fer de mediadors entre els propietaris, que els acords que es prenguin s’assoleixin amb un gran consens i dins dels paràmetres de la llei. Això ajuda a la convivència actual i futura de la comunitat.

Atenció

Atenció personalitzada i propera per a la seva comunitat

Totes les gestions amb una simple trucada que comporta una escolta activa i de proximitat.

Estalvi

Disminuïm les despeses de la seva comunitat

La metodologia de treball basada en una gestió eficaç, proactiva i transparent, ens permet estar en disposició de garantir la reducció de la despesa de la Comunitat. Mitjançant l'anàlisi, redefinició i millora contínua, s'implanta un pla d'optimització de costos per obtindre la millor relació qualitat preu.

control econòmic

Realitzem informes perquè tinguin coneixement de l'estat de la seva comunitat

Aplicant criteris comptables, units a una informació clara i precisa, realitzant liquidacions per a la seva aprovació, actualització de rendes, repercussió en obres.

Morositat

Seguiment constant d'impagats

Seguiment i presentació d'un minuciós informe mensual dels propietaris que tinguin deutes amb la comunitat, gestionant plans de pagament alternatius

Documentació

Custodiem la documentació de la seva Comunitat

Actuant com a secretaris, estant sempre disponible la documentació de la Comunitat actualitzada per a tots els propietaris, donant fe dels acords. Expedim certificats de deutes o corrent de pagament per a una correcta reclamació judicial o transacció immobiliària.

Seguretat

Firmes mancomunades

L'Administració de finques només tindrà accés al compte de la Comunitat a nivell informatiu, sent necessària per a la realització de moviments la signatura mancomunada dels integrants de la Junta de Govern.

Juntes de Propietaris

Preparem les Juntes amb antelació

Preparem les juntes prèviament per tal de tractar els temes més importants i que les reunions siguin profitoses. Posteriorment enviem les actes als propietaris pel mitjà acordat.

Gerència

Actuem com gerents de la seva comunitat

Realitzem un seguiment i control de proveïdors, avaries, incidències, assegurances, bancs. Supervisió i seguiment de sinistres fins a la total finalització.